Forside Begivenheder/Nyt Praktisk info, regler mv. Foreningen Medlem Kontakt Arkiv Links


Forholdsregler ved mistanke om eller ved konstateret smitte

 

 
Det er vigtigt for NorVin at bidrage til smitteopsporing.
Hvis du bliver bekræftet smittet med Covid19, beder vi dig derfor kontakte os og fortælle, hvornår du har været på anlægget. Herefter udsender vi besked til alle medlemmer, så de kan træffe passende forholdsregler, hvis de har været på anlægget i det oplyste tidsrum. Denne fremgangsmåde sikrer, at vi bidrager aktivt til smitteopsporing, mens vi sikrer fuld anonymitet.

Vi har fået flere henvendelser ift., hvad processen er, hvis man får konstateret Covid-19 eller har mistanke herom. Hvem skal man så kontakte? Du skal først og fremmest sondre mellem om du har en mistanke, eller om du ved, du er smittet med Covid-19!

Vi følger således Sundhedsmyndighedernes regelsæt og anbefalinger, hvor din adfærd er bestemt af, om du har mistanke eller vished for, om du er blevet smittet.
 

 1. Har du mistanke om at du er blevet smittet (har symptomer, har måske været i nærheden af en, du ved er testet positiv m.m.), så må du under ingen omstændigheder være ude i Det Flydende Aktivitetshus, sauna, eller bade- og omklædningsfaciliteter indtil du er blevet testet negativ for Covid-19. Du skal følge Sundhedsmyndighedernes anbefaling, men du bør ikke kontakte nogle i foreningen!
    a. Gå i selvisolation
    b. Være særligt opmærksom på hygiejne og rengøring
    c. Sørg for at blive testet.

  Kilde: www.sst.dk

   
 2. Er du efter en test, konstateret positiv for Covid-19, må du under ingen omstændigheder være ude i Det Flydende Aktivitetshus, sauna, eller bade- og omklædningsfaciliteter indtil du er erklæret rask. Du skal følge Sundhedsmyndighedernes anbefaling, og du skal straks kontakte din forening, som har pligt til at kontakte Nordhavn IF:
  a. Gå i selvisolation
  b. Vær særligt opmærksom på hygiejne og rengøring
  c. Sørg for opsporing af dine nære kontakter, dvs. de personer, som du risikerer at have smittet, herunder skal du kontakte din egen forening (admin@nordhavnvinterbaderklub.dk), samt Nordhavn IF (formand@nordhavnif.dk)

  Kilde: www.sst.dk
 3. Alle SKAL sikre, de bliver registret med armbånd, brik eller lignende, når de går ind ad samtlige døre i Det Flydende Aktivitetshus, dvs. hovedporten, omklædningsrummene, saunaen og fælleshuset. Du må ikke gå ind selvom en anden lige har låst op, men individuelt sørge for at registrere dig på dørpanelet. Så har vi dels mulighed for at kunne identificere hvem der har været der, på hvilke tidspunkter, hvis vi skulle få brug for dette under en evt. opsporingsproces. Dernæst, har vi brug for disse data, for at se kapacitetsberegningen i saunaen, især nu hvor vi har begrænset pladser (maksimal 6 personer ad gangen), samt sikre, at det kun er betalende brugere, der kommer ind til faciliteterne.
   

Mvh.
Bestyrelsen, Nordhavn IF.
 

Regler og anvisninger

Ordensregler for Aktivitetshuset

Indskærpelse vedr. brug af fælleslokalet

Ordensregler for brug af sauna

COVID-19 restriktioner

Forholdsregler ved mistanke om eller ved konstateret smitte

 

 

 

 

 

Nordhavn Vinterbaderklub    ·    Sandkaj Badezone    ·    Sandkaj 30    ·    2150 Nordhavn     |     CVR nr.: 38159097