Forside Begivenheder/Nyt Praktisk info, regler mv. Foreningen Medlem Kontakt Arkiv Links

Foreningen

Nordhavn Vinterbaderklub, NorVin er etableret af vinterbadere i Århusgadekvarteret, Nordhavn. Vi var et fællesskab af mennesker, som nød at starte dagen med et dyp i Øresund hele året rundt og stiftede klubben den 2. november 2016.
Vi har siden arbejdet målrettet på at skabe gode rammer for vores interesse - herunder omklædnings- og saunafaciliteter.

I 2018 fik vi en en fin badezone og kunne glæde os over den store aktivitet fra de mange badende.
I 2019 indviede Københavns Kommune det fine, flydende aktivitetshus med sauna, omklædning og fællesrum. Driften af faciliteten blev sat i udbud, og vundet af Nordhavn IF, der er paraplyorganisation for alle foreninger i Nordhavn. Sauna og faciliteter skal nemlig deles mellem klubberne i Nordhavn og foreløbig bruges faciliteterne foruden NorVin også af Kajakklubben Nordhavn, Nordhavn Løb og motion, Copenwater og Tri Club Denmark.

Saunaen kunne tages i brug omkring juletid, men starten har ikke været gnidningsfri.
Først en brand, tekniske problemer og samtidig Corona har givet bump i opstarten
Der arbejdes ihærdigt på at løse de tekniske problemer, men Coronarestriktioner sætter en stor begrænsning på vores saunaaktiviteter. Det er heldigvis muligt at hoppe i vandet både med og uden sauna, og det er en fantastisk måde at starte eller slutte dagen på, og i løbet af dagen kan man også møde andre med interesse for en frisk dukkert.

Vedtægter for Nordhavn Vinterbaderklub

Nyhedsbreve

Nyhedsbrevene er alle pdf-filer. Når du klikker, vises de i nogle browsere  som en lille boks nederst til venstre, og her kan du så vælge "Åbn" eller "Gem som"

seneste nyhedsbreve

Nr. 3   6. april 2021
  Nr. 2 10. februar 2021

Tidligere nyhedsbreve

Referater, årsberetninger, regnskaber mv.

De fleste dokumenter herunder er pdf-filer. Når du klikker, vises de i nogle browsere  som en lille boks nederst til venstre, og her kan du så vælge "Åbn" eller "Gem som"

Seneste generalforsamling

Referat fra generalforsamling 2020

Årsberetning 2019-2020