Forside Begivenheder/Nyt Praktisk info, regler mv. Foreningen Medlem Kontakt Links


Foreningen
 

Nordhavn Vinterbaderklub, NorVin er etableret af vinterbadere i Århusgadekvarteret, Nordhavn. Vi var et fællesskab af mennesker, som nød at starte dagen med et dyp i Øresund hele året rundt og stiftede klubben den 2. november 2016.
Vi har siden arbejdet målrettet på at skabe gode rammer for vores interesse - herunder omklædnings- og saunafaciliteter.

I 2018 fik vi en en fin badezone og kunne glæde os over den store aktivitet fra de mange badende.
I 2019 indviede Københavns Kommune det fine, flydende aktivitetshus med sauna, omklædning og fællesrum. Driften af faciliteten blev sat i udbud, og vundet af Nordhavn IF, der er paraplyorganisation for alle foreninger i Nordhavn. Sauna og faciliteter skal nemlig deles mellem klubberne i Nordhavn og foreløbig bruges faciliteterne foruden NorVin også af Kajakklubben Nordhavn, Nordhavn Løb og motion, Copenwater og Tri Club Denmark.

Saunaen kunne tages i brug omkring juletid 2019, men starten har ikke været gnidningsfri.
Først en brand, tekniske problemer og samtidig Corona har givet bump i opstarten og skadedyr har i vinteren 2010/21 givet yderligere problemer med vand, kloak og el..
Der arbejdes ihærdigt på at løse de tekniske problemer, men alle problemerne har midt i en Corona-tid sat en stor begrænsning på vores aktiviteter.

Det er heldigvis muligt at hoppe i vandet både når det er varmt og koldt, og det er en fantastisk måde at starte eller slutte dagen på, og i løbet af dagen kan man også møde andre med interesse for en frisk dukkert.

Bestyrelsen

Vedtægter for Nordhavn Vinterbaderklub
 

Nyhedsbreve

Nyhedsbrevene er alle pdf-filer. Når du klikker, vises de i nogle browsere  som en lille boks nederst til venstre, og her kan du så vælge "Åbn" eller "Gem som".
I andre browsere får du en dialogboks foroven til højre, hvor du ligeledes kan vælge "Åbn" eller "Gem som".

seneste nyhedsbrev

2023 21. november
  15. november
  12. november
  5. november
  28. oktober
  24. oktober
  21. oktober
  14. oktober

Tidligere nyhedsbreve

 

Referater, årsberetninger, regnskaber mv.

De fleste dokumenter herunder er pdf-filer. Når du klikker, vises de i nogle browsere  som en lille boks nederst til venstre, og her kan du så vælge "Åbn" eller "Gem som"

Seneste generalforsamling

Referat fra generalforsamling 2023

Årsberetnin2022-2023

Årsrappor 2022

Budget 2023-24

 

Referat fra generalforsamling 2022

Årsberetning 2021-22

Årsrapport 2021

Budget 2022-23

Dokumenter fra tidligere generalforsamlinger


 

 

 

Nordhavn Vinterbaderklub    ·    Sandkaj Badezone    ·    Sandkaj 30    ·    2150 Nordhavn     |     CVR nr.: 38159097