Forside Foreningen Begivenheder/Nyt Medlem Kontakt/Bestyrelsen NorVin på facebook Links  


Status for adgang til sauna samt optagelse på venteliste mv.

 

  1. Nordhavn IF (som NorVin er medlem af) har fortsat ikke indgået aftale med Københavns Kommune. Der afventes nyt forslag til kontrakt fra Københavns Kommune i denne uge.
     
  2. Valg af nøglesystem er ikke endeligt besluttet af kommunen endnu. Så snart det er afgjort kan vi bestille nøglebrikker.
     
  3. Vi er nået til gensidig forståelse med de andre klubber omkring brug af foreningshus, sauna etc. . Når det er blevet drøftet i Nordhavn IFs bestyrelse, kan vi sige mere om adgangsforhold.

I lyset af ovenstående må vi desværre nok konstatere, at vi næppe kan nå at starte sæsonen 1. oktober. Vi skriver igen, når vi ved mere.

Kontingentopkrævning for sæsonen 2019/2020 udsendes via mail i oktober måned når aftalerne med Københavns Kommune og Nordhavn IF er på plads. Der vil komme opslag på facebook og foreningens hjemmeside.

Midlertidigt medlemsstop - gælder også venteliste - frem til 1.november 2019. Der vil komme nyt omkring mulighederne om opskrivning ultimo oktober her på hjemmesiden og på facebook.

Mvh.

Bestyrelsen

 

 

Nordhavn Vinterbaderklub    ·    Sandkaj Badezone    ·    2150 Nordhavn     |     CVR nr.: 38159097