Forside Begivenheder/Nyt Praktisk info, regler mv. Foreningen Medlem Kontakt Links


Gratis foredrag - Hop i havet

NorVin inviterer alle medlemmer til foredrag med Susanna Søberg

Onsdag den 14. december klokken 19-21

Øbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø.

Kom og hør forsker i vinterbadning, Susanna Søberg, fortælle, om det vi alle kan mærke, nemlig alle de mentale og fysiologiske fordele, der er ved vinterbadning.

Det er gratis at deltage for medlemmer af NorVin. De 60 pladser tildeles efter først til mølle-princippet. Ved udeblivelse uden forudgående afbud trækkes 100 kr. over medlemssystemet.

Du tilmelder dig via foreningens medlemssystem således:

  • Log ind på FlexyFitness
  • Vælg Medlemsoplysninger ─>
  • Køb sæsonhold ─>
  • Hop i havet – foredrag til DKK 0,00 ─>
  • Accepter betingelser og bekræft køb.
     

Om Susanna:

Dr. Susanna Søberg er ph.d. i stofskifte fra Københavns Universitet og Center for Fysisk Aktivitet Forskning, Rigshospitalet. Hun er stifter af "Soeberg Instituttet" og Thermalistkuren.
Susanna er den internationale førende forsker og ekspert i kulde- og varme terapi for at reducere stress, forbedre søvnen for at optimere ydeevnen. Hun bruger videnskabsbaserede værktøjer som grundlag for sine sundhedsprogrammer. Som Oxygen Advantage-instruktør er hun certificeret åndedræts instruktør. Hun bruger funktionelle åndedrætsteknikker for at give folk mulighed for at opnå deres bedste liv. Videnskaben bag de positive virkninger af funktionel vejrtrækning er dyb og beviser at funktionelt åndedræt er fundamental for vores sundhed og præstationer - på arbejde og i sport. Susanna har udgivet sin debutbog "Hop i Havet" på dansk i 2019. Bogen er udgivet på 14 sprog.

Det vil være muligt at købe Susannas bog til en god pris på dagen.

  

 

 

Nordhavn Vinterbaderklub    ·    Sandkaj Badezone    ·    Sandkaj 30    ·    2150 Nordhavn     |     CVR nr.: 38159097