Forside Foreningen Begivenheder/Nyt Medlem Kontakt/Bestyrelsen NorVin på facebook Links  


Begivenheder
 

Flydende aktivitetshus på vej til Århusgadekvarteret

Lokale og Anlægsfonden har valgt at bevilge 1,9 millioner kroner i støtte til de kommende faciliteter på det flydende aktivitetshus. Pengene går til en udvidelse i form af funktioner, der forbedrer de fælles, udendørs opholdsarealer og sikrer foreningernes forhold.
Med den ekstra støtte sikres bedre offentlig adgang til aktivitetshusets arealer og badezonen.
Der etableres bl.a. et flydende udendørs ’opholdsmøbel’ i tilknytning til huset, hvor man kan slænge sig eller hoppe i vandet fra. De supplerende faciliteter vil være med til at udvide og tydeliggøre de offentlige arealer og badezonen, der samtidig bliver udvidet og fremover giver mulighed for 50 meter banesvømning med tilknyttet ’svømmeø’.

Læs mere ...

 

Saunateltevent hver søndag indtil den 31. marts klokken 9-13 på Sandkaj

Mange deltagere i søndagenes saunaevents har ønsket, at arrangementerne skulle fortsætte sæsonen ud. Nu kan bestyrelsen meddele, at vi fortsætter hele marts måned til og med søndag den 31.marts, og gusmester Anders Andersen har sagt ja til at fortsætte forkælelsen.
Vel mødt de kommende søndage!

Sauna for medlemmer og ventelistekandidater i NorVin.

Der vil løbende være gus.

Der er fri adgang for medlemmer af foreningen og for alle på ventelisten.
Saunaerne har plads til ca. 20 personer. Hvis der er fyldt når man kommer, kan man blive skrevet op til et tidspunkt, hvor der er plads, og fordrive ventetiden på en af kvarterets kaffebarer.

By og Havn meldte ud på et nabomøde i Nordhavn sidst i januar måned at vandkvaliteten var i orden. Det er Københavns Kommune, som skal slette det røde flag. Vi vil fra bestyrelsens side snarest følge op på, hvorfor det røde flag ikke er blevet fjernet.

By og Havn måler i regnvandsbrøndene. De seneste målinger vi har hørt om var uden forurening. Derfor må man kraftigt formode at vandet i havnen er rent. Men By og Havn sagde også at det skal følges op med checkmålinger. Hvad der skal til, for at Kommunen sætter grønt flag, et lidt uklart men embedslægen skal sige god for det og formentlig også for de modeller, som er grundlaget for at man melder grønt/rødt flag. Vi vil forhøre os hos kommunen om, hvad status er. Som vi har skrevet før så er vandet formentlig langt det meste af tiden rent nok til at bade i, selv da der var forurening i brøndene. Kommunen har dog ansvar for badezonen og borgernes helbred, så det er ikke ligetil for dem at melde zonen åben.

 

Morgenbad 6.30

Kære alle.
Vil blot understrege at vi er en lille stabil gruppe der bader hver morgen på hverdagene kl 6.30. Alle er velkomne. Vi hopper normalt i ved badezonen men i nogle vejrsituationer vælger vi et andet sted. Ved ændringer og lignende gives besked via Messenger.

Du kan tilmelde dig Messengergruppen via link på NorVin - Nordhavn Vinterbaderklub.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Nordhavn Vinterbaderklub    ·    Sandkaj Badezone    ·    2150 Nordhavn     |     CVR nr.: 38159097